Velostore V.O.F., gevestigd aan de Handelsweg 2A te Best, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

 

  1. Contactgegevens

www. velostore.nl

Handelsweg 2A

5683PT Best

info@velostore.nl

(06) 429 63 572

 

  1. Verwerkte persoonsgegevens

Velostore verwerkt en maakt gebruik van uw persoonsgegevens voor het aanleveren van producten en diensten, maar ook ten behoeve van het plaatsen van reviews, facturatie, en marketingdoeleinden. We dragen zorg voor de informatie die u aan ons schaft en respecteren de privacy van alle gebruikers, in lijn met de wettelijke richtlijnen. Hierbij behoren onder andere;

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Bankrekeningnummer
  • Reviews

 

  1. Bewaartermijn

Velostore bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

 

  1. Uw rechten

U heeft het recht om bezwaar te maken op de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u ook het recht om te weten welke gegevens we hebben opgeslagen en welke van deze u wenst te laten rectificeren of te wissen. Hiervoor kunt u contact opnemen zoals vermeld in de contactgegevens.

U heeft tevens te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

 

  1. Delen met derden

Velostore verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

  1. Cookies

Velostore gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Velostore gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat, bijvoorbeeld, uw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

  1. Beveiliging

VeloStore neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, kunt u contact opnemen zoals vermeld in de contactgegevens.